The Glorious draagt met trots een Michelinster! Topchef Johan Van Raes kiest voor leuke, verfijnde en zeer herkenbare gerechten waarmee hij in no nonsense stijl de hedendaagse bistrokeuken smaakvol definieert. Zowel vast cliënteel als occasionele passanten weten zijn aanpak en signatuur bijzonder te waarderen. Smaakvol zoekt hij waarachtige producten om daarmee een cross-over tussen nostalgische thuiskeuken en authentieke bistrogerechten vorm te geven. In Parijs noemen ze dat bistronomie, op het Antwerpse Zuid proef je wat ze daarmee bedoelen!
Niet alleen de kaart van The Glorious is verrassend en boeiend. Ook de locatie, het interieur en faciliteiten inspireren. Klanten kunnen zowel aan de bartoog of gezellig aan tafel genieten van de open keuken.
Monday closed
Tuesday 12:00 to 21:30
Wednesday 12:00 to 21:30
Thursday 12:00 to 21:30
Friday 12:00 to 21:30
Saturday 12:00 to 21:30
Sunday closed
The Glorious draagt met trots een Michelinster! Topchef Johan Van Raes kiest voor leuke, verfijnde en zeer herkenbare gerechten waarmee hij in no nonsense stijl de hedendaagse bistrokeuken smaakvol definieert. Zowel vast cliënteel als occasionele passanten weten zijn aanpak en signatuur bijzonder te waarderen. Smaakvol zoekt hij waarachtige producten om daarmee een cross-over tussen nostalgische thuiskeuken en authentieke bistrogerechten vorm te geven. In Parijs noemen ze dat bistronomie, op het Antwerpse Zuid proef je wat ze daarmee bedoelen!
Niet alleen de kaart van The Glorious is verrassend en boeiend. Ook de locatie, het interieur en faciliteiten inspireren. Klanten kunnen zowel aan de bartoog of gezellig aan tafel genieten van de open keuken.
Monday | closed |
---|---|
Tuesday | 12:00 to 21:30 |
Wednesday | 12:00 to 21:30 |
Thursday | 12:00 to 21:30 |
Friday | 12:00 to 21:30 |
Saturday | 12:00 to 21:30 |
Sunday | closed |