In het hart van de historische wijk van Luik, tussen de Maas en de Place du Marché, vind je Au Moraine. Het is een charmant gebouw uit 1693 dat volledig is gerenoveerd. Maak kennis met dit gastronomische restaurant dat moderne Franse, Aziatische en mediterrane technieken combineert. De chef-kok, Sébastien Lambert-Carabin, heeft zijn vaardigheden en beheersing van gastronomische technieken aangescherpt in toonaangevende restaurants. De creativiteit en inspiratie van de chef zie je terug in gerechten die worden bereid met verse, seizoensgebonden en lokale producten.
Geniet van een fantastische maaltijd in een eersteklas restaurant dat is bekroond met de prestigieuze Gault&Millau-beoordeling van 14/20! De charme van de omgeving en de gastvriendelijke service zorgen samen voor een uitzonderlijke proefervaring.
Geniet van een ongeëvenaarde culinaire ervaring bij Au Moriane!
Hiernaast vind je de openingstijden. Op donderdag en vrijdag is Au Moriane gesloten tussen 13.30 en 18.30 uur.
In het hart van de historische wijk van Luik, tussen de Maas en de Place du Marché, vind je Au Moraine. Het is een charmant gebouw uit 1693 dat volledig is gerenoveerd. Maak kennis met dit gastronomische restaurant dat moderne Franse, Aziatische en mediterrane technieken combineert. De chef-kok, Sébastien Lambert-Carabin, heeft zijn vaardigheden en beheersing van gastronomische technieken aangescherpt in toonaangevende restaurants. De creativiteit en inspiratie van de chef zie je terug in gerechten die worden bereid met verse, seizoensgebonden en lokale producten.
Geniet van een fantastische maaltijd in een eersteklas restaurant dat is bekroond met de prestigieuze Gault&Millau-beoordeling van 14/20! De charme van de omgeving en de gastvriendelijke service zorgen samen voor een uitzonderlijke proefervaring.
Geniet van een ongeëvenaarde culinaire ervaring bij Au Moriane!
Hiernaast vind je de openingstijden. Op donderdag en vrijdag is Au Moriane gesloten tussen 13.30 en 18.30 uur.