Nederlands

Trampolinespringen bij Jump XL en Jumpsquare in regio Brussel

Zoek deals in de buurt vanBrussel
Trampolinespringen bij Jump XL en Jumpsquare in regio Brussel
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Je energie kwijtraken op een speelse wijze en tegelijkertijd een flinke workout meepakken? Ga dan trampolinespringen bij Jump XL en Jumpsquare! Deze gave trampolinespringparken bieden een energiek uitje voor jong en oud, vol met gave attracties om op unieke wijze te jumpen. Met maar liefst 33 verschillende locaties in 4 landen is er ongetwijfeld een trampolinespringpark in jouw regio te vinden! Wie neem jij mee voor een fanatieke sessie trampolinespringen?

De attracties van Jump XL en Jumpsquare

Benieuwd welke attracties je tegen kunt komen in de trampolinespringparken van Jump XL en Jumpsquare? Met een scala aan attracties biedt iedere locatie een unieke jumpervaring. Dit zijn een aantal highlights op attractie-gebied:
Valo Jump
De ideale attractie voor gamers: de Valo Jump. Hier neem je plaats op een trampoline waar een groot beeldscherm bij staat met een camera die jouw bewegingen volgt. Hierdoor zie je jezelf live terug in het computerspel, en spring je binnen de kortste keren over allerlei digitale obstakels heen. Blijf energiek bewegen en behaal zo topscores op diverse games!

Twister

Je behendigheid en reactievermogen worden getest in de Twister. Ontwijk de hoge armen, spring over de lage armen en voorkom zo dat je geraakt wordt door de Twister. Een hilarische uitdaging die je aangaat met je vrienden. Blijf jij als langste weg van de verraderlijke armen?
(Ultimate) Dodgeball

Een klassiek spel in een nieuw jasje; trefbal was nog nooit zo gaaf! Bij deze Ultimate Dodgeball variant sta je in een arena met een speciaal trampolineveld, met zelfs trampolines met oplopende randen. Dit speelveld geeft je alle ruimte om je tegenstanders op de meest uitdagende manieren te raken met een zachte bal, of deze juist te ontwijken als jij het doelwit bent. Ben jij de held van de Dodgeball matches?

Ninja Course

Ultieme behendigheid, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen komen samen op de Ninja Course. Hier benut je je freerunning skills om een uitdagend hindernisparcours te overwinnen en dan natuurlijk het liefst ook nog met een snelle tijd. Wie van jullie is de allerbeste ninja?

Jump Obstacles

Jezelf verder uitdagen? Overwin dan de verschillende obstakels op het hindernissenparcours. Spring op, over en vanaf de obstakels, laat gave tricks zien en geniet van een fanatieke jumpsessie. Er zijn obstakels op verschillende hoogtes, zodat iedereen op eigen niveau een passende uitdaging vindt.

Super Slide

Zoek grote hoogtes op en glijd razendsnel van de hoge Super Slide! Roetsj naar beneden, vlieg op het einde nog een stukje de lucht in en land vervolgens veilig op een met lucht gevuld landingskussen. En ben je eenmaal geland? Dan wil je ongetwijfeld direct nog een keer gaan!
Ninja Tag Arena

Bij de locatie van Jumpsquare in Eindhoven vind je de allereerste Ninja Tag Arena. Je krijgt een bandje om die je activiteiten bijhoudt, waarna je vervolgens zo snel mogelijk klimt, kruipt en springt door de diverse Ninja Tag attracties om punten te verzamelen. Weet jij in 20 minuten tijd de anderen te overtreffen?

Airpark

Bij de locaties van Jumpsquare in Nieuwegein en Rijswijk ontdek je een heus Airpark. Een flinke area vol met opblaasbare obstakels en objecten om op los te gaan. Je ontdekt hier onder andere een Obstacle Parcours, Batle Beam, Twister, Wavebed en Freerun Area. Volop uitdagingen en speelplezier dus!

Waterfall Trampoline

De Waterfall Trampoline is een aflopende trampoline, met een hellingshoek die je helpt om een flinke afstand door de lucht af te leggen. En landen, dat doe je natuurlijk veilig in de Foampit of op het luchtkussen.

High Performance Trampoline

Nog hoger springen en eenvoudiger je tricks oefenen? Dankzij de speciale vering van de High Performance Trampoline is het makkelijker om salto’s, backflips en andere trucjes te proberen.

Walk on wall

Wel eens op de muur gelopen? Het is allesbehalve alledaags, maar bij Jumpsquare is het aan de orde van de dag! Met een beetje oefening loop je hier namelijk zo tegen de muren omhoog vanaf de aangrenzende trampolines. Weet jij het voor elkaar te krijgen?

Met korting uit eten na het jumpen

Trek gekregen van al het jumpen door de trampolinespringparken? Geniet van een heerlijk diner voor heel het gezin bij een restaurant in de buurt van Jump XL en Jumpsquare.

Ontdek nog meer gave uitjes in je omgeving
Na het jumpen meteen doorspringen naar andere toffe uitjes in de buurt? Op Social Deal ontdek je een gevarieerd aanbod aan uitjes, met voor ieder wat wils! Van karten, bowlen en lasergamen tot een dagje dierentuin of pretpark. En wat dacht je van zwemmen, kanoën, skiën, snowboarden, een museumbezoekje, puzzeltocht of een uitdagende escape room? Bekijk het actuele aanbod in jouw regio en scoor snel een topdeal op de leukste uitjes en uitstapjes!