Nederlands

Parc Astérix: doldwaze pretparkavonturen met Astérix & Obelix

Parc Astérix: doldwaze pretparkavonturen met Astérix & Obelix
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Eens een pretpark over de grens ontdekken? Beleef een waanzinnige dag vol avontuur bij Parc Astérix, nabij Parijs! Ga via Social Deal met korting op reis met Astérix en Obelix en verken maar liefst 50 attracties en shows, verdeeld over 6 universums. Ervaar hoe de wereld uit de stripboeken tot leven komt en geniet samen met je gezelschap van een fantastisch dagje uit. Duizelingwekkende achtbanen, gezellige familie-attracties en onvergetelijke shows; dat wordt een avontuur om niet snel te vergeten!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederland, attractieparken in België en pretparken in Duitsland. En soms zelfs in Frankrijk! Waar ga jij als eerste heen?
De attracties van Parc Astérix
Ben je dol op achtbanen? Dan vermaak je je opperbest bij Parc Astérix! Vlieg mee met Toutatis, de snelste achtbaan van Frankrijk met maar liefst 23 ‘airtimes’ waarop je even lijkt te zweven. In de Oziris bungelen je voeten naar beneden, terwijl je haren recht overeind staan in de vele bochten en loopings. Of ga op avontuur in de Pégase Express, die je rechtstreeks de tempel van Medusa in leidt, om vervolgens weer net zo rap achteruit de benen te nemen. Durf jij deze dollemansrit aan?
Meer avontuurlijke belevenissen
Meer verrassende attracties bezoeken? Maak een waanzinnige splash in La Revanche Des Pirates, zweef op maar liefst 40 meter hoogte in La tour de Numérobis en schommel mee in schommelschip La Galère. Check ook zeker de geestige 4D-show Attention Menhir!, een turbulent avontuur vol geur, geluid, water, wind, trillingen en bovenal: humor!
Attracties voor kinderen
Ook de kleinste bezoekertjes beleven een onvergetelijke dag bij Parc Astérix. Vlieg mee in de vliegtuigjes van L’Escadrille des As, zweefvliegers van Aérodynamix en vrijevaltoren Enigmatix. Maak een plons in Hydrolix, slinger rond in de wastobben van Lavomatix en toer mee met Le Petit Train. En kom jij ook Etamine helpen om een toverdrankje te bereiden? Al roerend beleef je een heus avontuur, waar je schaterlachend uit komt.
Eten & drinken in het park
Trek gekregen van al die belevenissen? Op het park vind je in alle themagebieden diverse restaurants, voor de grote en kleine trek. Geniet van sandwiches, frites, burgers, pizza’s, kebab, spiesen en meer lekkernijen. Ideaal om even bij te komen van alle pretparkavonturen en weer op te laden voor nóg meer plezier.

Nog een hapje eten na je bezoek aan Parc Astérix?

Wil je onderweg naar huis een fijne tussenstop maken en aanschuiven voor een smakelijk diner? Ontdek restaurants op de route en geniet via Social Deal voordelig van heerlijke gerechten. Met diverse keukens staat er voor ieder wat wils op het menu. Waar ga jij voor?
Een overnachting op de route vinden?
Zo’n dagje uit bij Parc Astérix is flink intensief. Liever niet de hele weg naar huis rijden na alle belevenissen? Kies voor een comfortabele overnachting bij hotels op de route en kom weer helemaal tot rust. Via Social Deal overnacht je met korting en profiteer je ook nog eens geregeld van fijne extra’s. Denk aan early check-ins, late check-outs, welkomstdrankjes, ontbijtjes en zelfs diners. Geniet van alle luxe en slaap prinsheerlijk bij de beste hotels.