Nederlands

Plopsaland De Panne: ultiem dagje uit voor jong & oud

Plopsaland De Panne: ultiem dagje uit voor jong & oud
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Plopsaland De Panne is een van de best bezochte pretparken in België en dat is niet zonder reden; een groots en gevarieerd attractie-aanbod gecombineerd met uitgebreide thematisering rondom alle favoriete Studio 100-karakters zorgt voor een ultieme belevenis voor jong en oud. Er is hier voor ieder wat wils, van spectaculaire achtbanen tot spannende thema-rides en gemoedelijker vermaak voor een jongere doelgroep. Welke attractie ga jij als eerste ontdekken tijdens je bezoek aan Plopsaland De Panne?

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste attractieparken in België, pretparken in Nederland én attractieparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De Attracties
De keuze is reuze in Plopsaland De Panne: je vindt hier namelijk meer dan 50 attracties! Zweef door de lucht in de Balloon Race, zwaai flink heen en weer terwijl je ronddraait in De Grote Golf en spring mee met De Kikkers. Krijg kriebels in je buik tijdens de vrije val in De Valtoren, zorg voor een flinke plons in de DinoSplash, of zoek het maar liefst 70 meter hogerop in de spectaculaire Nachtwacht-Flyer! En vergeet ook zeker niet om een mooie tour door het park te maken in de Plopsa Express.
Ook heuse achtbaanliefhebbers hoeven zich in Plopsaland De Panne zeker niet te vervelen! Ontdek bijvoorbeeld The Ride to Happiness by Tomorrowland, de allereerste extreme spinning coaster van Europa! Hierin beleef je een intens ritje, begeleid door stevige opzwepende beats en een magische decoratie! Ook in de #LikeMe Coaster geniet je van muzikale begeleiding; ditmaal in de vorm van de bekende hits van deze geliefde serie!
Ben je nog niet uitgekeken op achtbanen? Maak dan ook zeker nog een ritje in Anubis The Ride, waarin je in 2 seconden tijd al op een snelheid van 90 km/u zit! En wat dacht je van De Draak, een stoere achtbaanrit voor jong en oud? Liefhebbers van houten achtbanen stappen in Heidi The Ride, een razendsnelle houten rollercoaster. En de jongere generatie? Die genieten van een ritje in de K3 Roller Skater. Hierin skate je in een K3-rolschaats over een verrassend parcours; dans jij mee in de Roller Disco??
Eten & drinken in het park
Heb je zin gekregen in een lekker hapje na al deze belevenissen? Het aanbod aan eten en drinken is royaal in Plopsaland De Panne! Geniet van pannenkoeken, poffertjes, pizza, pasta, soep, frites en diverse snacks, hotdogs van de barbecue, Bicky Burgers en Vlaams stoofvlees. Zin in iets zoets? Dan kies je onder andere uit wafels, churros, donuts, ijsjes en milkshakes. En om je dorst te lessen kun je frisdranken en diverse warme dranken halen tijdens je bezoek aan het park.

Voordelig uit eten in de buurt van Plopsaland De Panne

Wil je na je bezoek aan het park nog even bijkomen van alle belevenissen en genieten van een goed diner? Kies voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Plopsaland De Panne. Via Social Deal ga je zeer voordelig uit eten in de omgeving van het pretpark!
Met korting overnachten in de buurt van Plopsaland De Panne
Moe na een flinke dag vol avonturen? Via Social Deal overnacht je voor een scherpe prijs bij hotels in de buurt van Plopsland De Panne. Wil je een hotelovernachting met flinke korting scoren? Bekijk hier onze aantrekkelijke hoteldeals in de omgeving van Plopsaland De Panne.