Gastronomisch proeverijdiner of -lunch met 11 culinaire creaties bij APRIORI: laat je verrassen door prachtige gerechten op basis van de beste seizoensproducten
Geniet van pure verwennerij tijdens een culinair diner bij APRIORI! Tijdens dit 'tasting menu' verrast de chef je met 11 prachtige gerechtjes op basis van de beste seizoensproducten, ondersteund door de nieuwste kooktechnieken. Jij gaat zonder twijfel een onder twijfel een onvergetelijke, gastronomische ervaring tegemoet!
Tasting menu
2x fingerfood
sesamkrokant en pure pork
***
2x intro 'de chef zet de toon'
verse kaas met radijs en waterkers + vitello tonato 2018
***
Wilde zeebaars
quinoa, basilicum, olijf en tomaat
***
Rog
Catalaanse bonen ‘Mongeta del Ganxet’, ansjovis en rode sla
***
Rode poon
wakamé, soja, kokosmelk en citroengras
***
Presa Iberico Bellota
aardappel, voorjaarsgroen, gepoft spek en portobello
***
Rode bes
lychee, gember en roos
***
2x slot
crème brûlée en panna cotta
Let op: er wordt gewerkt met verse seizoensproducten waardoor het menu regelmatig wisselt, bekijk hier het actuele menu
Gastronomisch proeverijdiner of -lunch met 11 culinaire creaties bij APRIORI: laat je verrassen door prachtige gerechten op basis van de beste seizoensproducten
Geniet van pure verwennerij tijdens een culinair diner bij APRIORI! Tijdens dit 'tasting menu' verrast de chef je met 11 prachtige gerechtjes op basis van de beste seizoensproducten, ondersteund door de nieuwste kooktechnieken. Jij gaat zonder twijfel een onder twijfel een onvergetelijke, gastronomische ervaring tegemoet!
Tasting menu
2x fingerfood
sesamkrokant en pure pork
***
2x intro 'de chef zet de toon'
verse kaas met radijs en waterkers + vitello tonato 2018
***
Wilde zeebaars
quinoa, basilicum, olijf en tomaat
***
Rog
Catalaanse bonen ‘Mongeta del Ganxet’, ansjovis en rode sla
***
Rode poon
wakamé, soja, kokosmelk en citroengras
***
Presa Iberico Bellota
aardappel, voorjaarsgroen, gepoft spek en portobello
***
Rode bes
lychee, gember en roos
***
2x slot
crème brûlée en panna cotta
Let op: er wordt gewerkt met verse seizoensproducten waardoor het menu regelmatig wisselt, bekijk hier het actuele menu
Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI in het Oost-Vlaamse Haaltert. Kristof Coppens en Carla Wauters staan al sinds 1996 voor een succesvol concept dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is.
Dat geldt voor de keuken en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak. APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eenmaal binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl. Het restaurant is strak en stijlvol ingericht, helemaal in dezelfde toon als de keuken van de chef.
Laat je culinair in de watten leggen bij APRIORI en beleef een onvergetelijke middag of avond uit!
Hiernaast zie je openingstijden van APRIORI. Op dinsdag t/m vrijdag zijn ze tussen 14.00 en 19.00 uur gesloten.
maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | 12:00 tot 21:00 |
woensdag | 12:00 tot 21:00 |
donderdag | 12:00 tot 21:00 |
vrijdag | 12:00 tot 21:00 |
zaterdag | 19:00 tot 21:00 |
zondag | gesloten |