Social Deal De kust sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van De kust

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van De kust.

  Uit eten aan de kust: restaurants in Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde & Middelkerke

  Van een dagje uitwaaien aan de kust bouw je vanzelf een flinke eetlust op. En wat is er dan fijner dan uitgebreid genieten van de lekkerste hapjes en drankjes bij een van de vele restaurants in de regio? Via Social Deal kun je terecht bij de beste restaurants in Nieuwpoort, Knokke-Heist, Middelkerke, Koksijde, De Panne, Bredene, Oostende en andere plaatsen in de kuststreek. Ontdek gevarieerde keukens en kies uit de zaligste hapjes en drankjes, en dat ook nog eens met flinke korting!

  Restaurants aan de kust met korting tot maar liefst 60%

  Het is altijd al genieten wanneer je uit eten gaat, maar het wordt helemaal plezierig met korting die oploopt tot wel 60%. Zo geniet je nog meer van een smakelijk 2-, 3- of 4-gangen diner bij een van de vele eetgelegenheden aan de kust. Je begint je dag bovendien ook voordelig met een uitgebreide ontbijt deal via Social Deal. En ‘s middags scoor je met hetzelfde gemak een smakelijke lunch samen met je gezelschap. 

  Wil je gezellig bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Bemachtig dan een high tea, high beer of high wine deal! Dankzij de scherpe prijzen van onze deals kun je voor hetzelfde geld wel twee keer uit eten gaan of gaan aperitieven aan de kust; zo geniet je dubbel zoveel!

  Waar uit eten in Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde, Middelkerke, De Panne & Bredene?

  Wil je aan de kust uit eten gaan in plaatsen als Knokke-Heist, Nieuwpoort, Middelkerke, Koksijde, De Panne, Bredene en Oostende? Dan kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan keukens en stijlen. Of je nu zin hebt in een 2-, 3- of 4-gangen keuzediner, een All-You-Can-Eat arrangement of juist graag gaat voor een vispannetje, scampi, oesters, mosselen, kreeft, steak, hamburgers, pannenkoeken, Aziatisch of Italiaans, bij Social Deal vind je altijd een aantrekkelijke deal. Ook een royale lunch of een zalig ontbijtje in de regio pak je voordelig mee via deze pagina. 

  Benieuwd waar je zoal uit eten kunt gaan aan de kust? Bekijk alle plaatsen en locaties op de kaart bovenaan deze pagina en ontdek een restaurant bij jou in de buurt. 

  Vanavond nog voordelig uit eten gaan aan de kust?

  Loopt het water je al in de mond bij het zien van bovenstaand aanbod? Kies dan snel een fantastische restaurant deal uit op deze pagina. Bij de selectie ‘Spontaan uit eten’ ontdek je bovendien restaurants in onder andere Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde, Middelkerke, De Panne, Bredene en Oostende waar je vandaag nog terecht kunt. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een datum in de toekomst te kiezen. Het aanbod op Social Deal wisselt geregeld door, dus wees er op tijd bij als je de perfecte deal tegengekomen bent.

  Tijd om heerlijk uit eten te gaan? Kies hier uit het actuele restaurantaanbod aan de kust en geniet van een voordelig etentje!

  Veelgestelde vragen over Social Deal De kust

  Social Deal heeft de populairste restaurantdeals in De kust.

  1. Dunkin', Lunch bij Dunkin' met 30% korting (14.538 keer gekocht)
  2. Table Nomade, 4-gangen keuzediner met 51% korting (1.388 keer gekocht)
  3. Mama Tommy, All-You-Can-Eat & Drink in hartje Blankenberge met 34% korting (1.329 keer gekocht)
  4. Brasserie Faro, 3-gangendiner of -lunch à la carte bij Brasserie Faro met 53% korting (968 keer gekocht)
  5. FOU d'Ostende, 2- of 3-gangen keuzelunch bij FOU d’Ostende met 35% korting (926 keer gekocht)
  6. Brasserie Saint-Tropez, 3-gangen keuzediner of -lunch bij Brasserie Saint-Tropez met 39% korting (772 keer gekocht)
  7. Blue Ocean, 2-gangen keuzediner bij Blue Ocean met 30% korting (625 keer gekocht)
  8. Hotel Astoria De Haan, Uitgebreid ontbijtbuffet in De Haan met 33% korting (597 keer gekocht)
  9. Hotel Cocoon, Luxe ontbijtbuffet + glaasje bubbels in Oostende met 27% korting (545 keer gekocht)
  10. Zand 23, 2- of 3-gangendiner à la carte bij Zand 23 met 35% korting (532 keer gekocht)

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 45 mogelijkheden om in De kust uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 39 dinnerdeals en 5 lunch- en ontbijtdeals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in De kust.

  1. Blue Ocean, 2-gangen keuzediner bij Blue Ocean met 30% korting (9.2 o.b.v. 959 beoordelingen)
  2. Sensai, 2-gangen kreeftdiner bij Sensai met 46% korting (9.0 o.b.v. 816 beoordelingen)
  3. FOU d'Ostende, 2- of 3-gangen keuzelunch bij FOU d’Ostende met 35% korting (9.9 o.b.v. 664 beoordelingen)
  4. Bistro Vissersplein, 3-gangen keuzelunch of -diner bij Bistro Vissersplein met 36% korting (9.1 o.b.v. 318 beoordelingen)
  5. Poule & Poulette Oostende, 2-gangendiner à la carte + bijgerecht bij Poule & Poulette met 22% korting (9.1 o.b.v. 273 beoordelingen)
  6. Hotel Restaurant de Viertorre, Luxe ontbijtbuffet + glas bubbels met 44% korting (9.3 o.b.v. 257 beoordelingen)
  7. Désirée Oostende, 2-gangen keuzelunch bij Désirée Oostende met 27% korting (9.6 o.b.v. 239 beoordelingen)
  8. Restaurant Dalmacija Oostende, 2-gangen mosseldiner of -lunch bij Restaurant Dalmacija met 34% korting (9.5 o.b.v. 230 beoordelingen)
  9. The CORNR Hotel, Gastronomische zondagsbrunch + glas bubbels bij ontvangst bij The CORNR Hotel met 23% korting (9.8 o.b.v. 193 beoordelingen)
  10. Brasserie Saint-Tropez, 3-gangen keuzediner of -lunch bij Brasserie Saint-Tropez met 39% korting (9.5 o.b.v. 182 beoordelingen)