Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering
The fine print
Valid from moment of purchase until 26 Feb 2022
How to book: book online through Social Deal after purchasing (via the menu: My vouchers)
More about this deal
Genieten van een uitgebreide lunch of diner? Kom dan langs bij Annabelles in Eernegem en schuif aan voor een 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte. De ruime menukaart biedt voor ieder wat wils. Perfect voor een gezellige middag of avond met familie, vrienden of je partner. Smakelijk!
2- of 3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht
Carpaccio van rund met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, parmezaan en rucola
Garnaalkroketjes met een fris slaatje
Kaaskroketjes met een fris slaatje
Gerookte zalm artisanaal
Italiaanse ham met hazelnoot, zongedroogde tomaat en rucola
Half dozijn scampi room, look, diabolique of tuinkruidensaus
Soepje van de dag huisbereid
Hoofdgerecht
Vlaamse klassiekers:
Vispannetje van de chef
Koninginnehapje versgebakken kuipje van bladerdeeg, rijkelijk gevuld
Stoofpotje van varkensstoverij
Maaltijdsalades en snelle hap:
Salade gemengd scampi met appeltjes en pasta
Salade met Italiaanse ham met half zongedroogde tomaat en pasta pesto
Salade met gerookte zalm met verse gerookte zalm
Quinoasalade vegetarisch
Salade met geitenkaas overgoten met acaciahoning en nootjes (vega)
Spaghetti bolognaise tomatensaus met gehakt
Spaghetti carbonara huisbereid
Annabelles toast Turks brood uit de oven met ham, kaas en een fris slaatje
Toast geitenkaas naanbrood uit de oven met geitenkaas, spekjes, honing, appel en een fris slaatje
Toast zalm Turks brood uit de oven met gerookte zalm, pesto, mozzarella en een fris slaatje
Wrap met kip met guacamole, tomaat en limoen
Wrap met gerookte zalm met kruidenkaas en komkommer
Visgerechten:
Scampi (10 stuks) room, look, diabolique of tuinkruidensaus
Gebakken zalmfilet (+ €3) met gepofte kerstomaat en versgeklopte bearnaisesaus
Op vel gebakken kabeljauwhaasje (+ €4) in de oven, kruidencrunch, puree
Sliptongetjes (+ €5) in boerenboter gebakken
Vleesgerechten:
Vleesbrochette (+ €4) van Ierse kogelbiefstuk
Chateaubriand (+ €4) van West-Vlaams witblauw
Ierse ribeye (+ €6) op de plaat geschroeid
Côte a los (per 2 personen te bestellen, + €6 p.p.) op de plaat geschroeid
Alle vlees- en visgerechten en Vlaamse klassiekers kunnen geserveerd worden met frietjes, puree, kroketjes, rijst, pasta of brood en een groentegarnituur
Nagerecht (enkel bij 3 gangen)
Duo van chocolademousse met toetsen van framboos en meringue
Panna cotta van passievrucht en rood fruit
Salade van vers fruit met verschillende soorten fruit
Crème brûlée huisbereid
Dame blanche met saus van Callebaut-chocolade en slagroom