Nederlands

SEA LIFE Blankenberge: ontdek een prachtige onderwaterwereld

SEA LIFE Blankenberge: ontdek een prachtige onderwaterwereld
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Op ontdekkingsreis bij SEA LIFE Blankenberge
Wil je de mysterieuze onderwaterwereld ontdekken? Maak kennis met het bijzondere onderwaterleven bij SEA LIFE Blankenberge! Bewonder haaien in de haaientunnel, aanschouw beruchte piranha’s en leer meer over het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes. In het grote buitengedeelte ontmoet je knotsgekke humboldtpinguïns, speelse otters en schattige zeehonden. Je beleeft hier een prachtig avontuur en kijkt je ogen uit tijdens dit unieke uitje!

Voordelig naar SEA LIFE Blankenberge en andere dierenparken

Wil je met korting genieten van een bijzonder uitje bij SEA LIFE? Bij Social Deal vind je geregeld een scherpe deal voor dit prachtige zeeaquarium. En voor liefhebbers van aquariums en dierenparken hebben we goed nieuws: je ontdekt bij ons ook topdeals bij andere dierenparken in België, dierentuinen in Nederland en parken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen? Vergeet ook zeker niet SEA LIFE Scheveningen te checken.
Op avontuur bij SEA LIFE Blankenberge
Bij SEA LIFE Blankenberge maak je de boeiende ontdekkingsreis door een mysterieuze onderwaterwereld. In maar liefst 50+ aquaria aanschouw je het wonderlijke onderwaterleven, van de Amazonerivier tot onze eigen Noordzee. Spot clownvissen, piranha’s, hondshaaien, zeepaardjes, roggen en nog veel meer wonderbaarlijke zeedieren. Met de Sea Scan App op je telefoon scan je alle onderwaterbewoners die je ontmoet. Zo leer je alles over de dieren met deze leuke interactieve ervaring voor het hele gezin!
Buiten is ook van alles te beleven. Woon voedermomenten bij van de otters, pinguïns en zeehonden. Ook zie je hoe de in het park opgevangen zeehondjes belangrijke training meekrijgen; hier ontwikkelen ze essentiële vaardigheden die ze later in het wild nodig hebben wanneer ze weer vrijgelaten worden. Daarna zelf even de benen strekken? Leef je dan uit op het grote klimavontuur. Hier klauter je op grote hoogte over touwbruggen, om vervolgens snel naar beneden te roetsjen op de grote glijbaan.
Uit eten in de buurt van SEA LIFE Blankenberge
Van al die belevenissen krijg je vanzelf trek! Wil je na je bezoek aan SEA LIFE nog even rustig nagenieten met je gezelschap, onder het genot van een heerlijk etentje? Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de buurt van het zeeaquarium. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Ontdek hier de beste restaurantdeals in de omgeving.
Overnachten nabij SEA LIFE Blankenberge
Nog wat langer genieten aan de kust? Boek een comfortabele hotelovernachting in Blankenberge en omstreken, en kom volledig tot rust. Via Social Deal ontdek je voordelige overnachtingen én profiteer je geregeld van fijne extra’s. Denk aan early check-ins, late check-outs, welkomstdrankjes, ontbijt of zelfs een diner in het hotel. Benieuwd van welke luxe jij gaat genieten? Bekijk hieronder het aanbod en vind de ideale hoteldeal.