Social Deal De kust sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van De kust

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van De kust.

  Uit eten aan de kust: restaurants in Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde & Middelkerke

  Van een dagje uitwaaien aan de kust bouw je vanzelf een flinke eetlust op. En wat is er dan fijner dan uitgebreid genieten van de lekkerste hapjes en drankjes bij een van de vele restaurants in de regio? Via Social Deal kun je terecht bij de beste restaurants in Nieuwpoort, Knokke-Heist, Middelkerke, Koksijde, De Panne, Bredene, Oostende en andere plaatsen in de kuststreek. Ontdek gevarieerde keukens en kies uit de zaligste hapjes en drankjes, en dat ook nog eens met flinke korting!

  Restaurants aan de kust met korting tot maar liefst 60%

  Het is altijd al genieten wanneer je uit eten gaat, maar het wordt helemaal plezierig met korting die oploopt tot wel 60%. Zo geniet je nog meer van een smakelijk 2-, 3- of 4-gangen diner bij een van de vele eetgelegenheden aan de kust. Je begint je dag bovendien ook voordelig met een uitgebreide ontbijt deal via Social Deal. En ‘s middags scoor je met hetzelfde gemak een smakelijke lunch samen met je gezelschap. 

  Wil je gezellig bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Bemachtig dan een high tea, high beer of high wine deal! Dankzij de scherpe prijzen van onze deals kun je voor hetzelfde geld wel twee keer uit eten gaan of gaan aperitieven aan de kust; zo geniet je dubbel zoveel!

  Waar uit eten in Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde, Middelkerke, De Panne & Bredene?

  Wil je aan de kust uit eten gaan in plaatsen als Knokke-Heist, Nieuwpoort, Middelkerke, Koksijde, De Panne, Bredene en Oostende? Dan kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan keukens en stijlen. Of je nu zin hebt in een 2-, 3- of 4-gangen keuzediner, een All-You-Can-Eat arrangement of juist graag gaat voor een vispannetje, scampi, oesters, mosselen, kreeft, steak, hamburgers, pannenkoeken, Aziatisch of Italiaans, bij Social Deal vind je altijd een aantrekkelijke deal. Ook een royale lunch of een zalig ontbijtje in de regio pak je voordelig mee via deze pagina. 

  Benieuwd waar je zoal uit eten kunt gaan aan de kust? Bekijk alle plaatsen en locaties op de kaart bovenaan deze pagina en ontdek een restaurant bij jou in de buurt. 

  Vanavond nog voordelig uit eten gaan aan de kust?

  Loopt het water je al in de mond bij het zien van bovenstaand aanbod? Kies dan snel een fantastische restaurant deal uit op deze pagina. Bij de selectie ‘Spontaan uit eten’ ontdek je bovendien restaurants in onder andere Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde, Middelkerke, De Panne, Bredene en Oostende waar je vandaag nog terecht kunt. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een datum in de toekomst te kiezen. Het aanbod op Social Deal wisselt geregeld door, dus wees er op tijd bij als je de perfecte deal tegengekomen bent.

  Tijd om heerlijk uit eten te gaan? Kies hier uit het actuele restaurantaanbod aan de kust en geniet van een voordelig etentje!

  Veelgestelde vragen over Social Deal De kust

  Social Deal heeft de populairste restaurantdeals in De kust.

  1. Il Gusto Di Sorrento, 3-gangendiner of -lunch bij Il Gusto Di Sorrento met 48% korting (699 keer gekocht)
  2. Tapavino Oostduinkerke, All-You-Can-Eat tapas (2 uur) met 67% korting (812 keer gekocht)
  3. Blue Ocean, 2-gangen keuzediner bij Blue Ocean met 34% korting (497 keer gekocht)
  4. FOU d’Ostende, 3-gangenlunch met 35% korting (394 keer gekocht)
  5. Apero Bouffe, Aziatisch 3-gangendiner of -lunch à la carte met 31% korting (408 keer gekocht)
  6. Sensai, Japans 3-gangen keuzediner bij Sensai met 50% korting (249 keer gekocht)
  7. Brasserie Paulus, 2-gangenlunch à la carte met 37% korting (243 keer gekocht)
  8. Poule & Poulette Oostende, 2-gangendiner à la carte + bijgerecht in Oostende met 29% korting (233 keer gekocht)
  9. Bella Vista Nieuwpoort, Zalig 2-gangen keuzediner met 39% korting (269 keer gekocht)
  10. Sorrento 2, 3-gangendiner of -lunch à la carte bij Sorrento 2 met 50% korting (192 keer gekocht)

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 44 mogelijkheden om in De kust uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 44 locaties, onderverdeeld in: 43 dinnerdeals, 2 All-You-Can-Eat-deals en 12 lunch- en ontbijtdeals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in De kust.

  1. Tapavino Oostduinkerke, All-You-Can-Eat tapas (2 uur) met 67% korting (10 o.b.v. 38 beoordelingen)
  2. Blue Ocean, 2-gangen keuzediner bij Blue Ocean met 34% korting (9.1 o.b.v. 400 beoordelingen)
  3. FOU d’Ostende, 2-gangenlunch met 41% korting (9.9 o.b.v. 379 beoordelingen)
  4. Apero Bouffe, Luxe ontbijt + glaasje bubbels bij Apero Bouffe met 44% korting (9.3 o.b.v. 376 beoordelingen)
  5. Sorrento 2, 3-gangendiner of -lunch à la carte bij Sorrento 2 met 50% korting (9.3 o.b.v. 310 beoordelingen)
  6. De Soete´rie, 5-gangen wintermenu bij de Soete'rie met 59% korting (9.4 o.b.v. 308 beoordelingen)
  7. Il Gusto Di Sorrento, 3-gangendiner of -lunch bij Il Gusto Di Sorrento met 48% korting (9.1 o.b.v. 242 beoordelingen)
  8. Rubens Oostduinkerke, 3-gangendiner of -lunch met vrije keuze van de kaart met 39% korting (9.2 o.b.v. 185 beoordelingen)
  9. Hotel Le Parisien, Luxe ontbijt + bubbels bij Le Parisien in hartje Oostende met 32% korting (9.2 o.b.v. 112 beoordelingen)
  10. Poule & Poulette Oostende, 2-gangendiner à la carte + bijgerecht in Oostende met 29% korting (9.4 o.b.v. 81 beoordelingen)