Social Deal Antwerpen sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste hoteldeals in de buurt van Antwerpen

  Op zoek naar een hotel in de buurt van Antwerpen? Wij hebben de allerbeste deals voor je op een rijtje gezet.

  Goedkoop overnachten Antwerpen

  De grote stad Antwerpen is een must-see die zeker op je bucketlist moet staan. Er is zo veel te doen, dat het onmogelijk is om het in één dag te ontdekken. Een overnachting kan je flink wat geld kosten, maar niet als het aan Social Deal ligt. Op deze pagina vind je de scherpste hoteldeals in Antwerpen!

  Hotels Antwerpen tot 60% korting

  Een last minute hotel in Antwerpen? Social Deal! Een hotelbon Antwerpen cadeau doen en de datum op een later moment vastleggen? Social Deal! Of nu al een weekendje Antwerpen plannen? Ook Social Deal! De korting op hotels in Antwerpen loopt bij ons op tot 60% voordeel en die laat je natuurlijk niet aan je neus voorbijgaan. We bieden je ook nog leuke extra’s aan, zoals een gratis ontbijt, flesje bubbels of een late check-out.

  Waar overnachten in Antwerpen?

  Er zijn tal van hotels in Antwerpen, voor ieder wat wils. Ga je voor een luxe hotel, zoals het Hilton Antwerpen? Een van de fijne city hotels waarbij je de deur uitstapt en direct in Antwerpen Centrum staat? Of verblijf je juist liever net buiten het centrum, zoals bij Radisson Berchem of Van der Valk Beveren? Als je je liever laat verrassen dan houd je ons in de gaten voor een Secret Hotel Deal in Antwerpen. Of neem een kijkje op de kaart bovenaan deze pagina om een hotel deal te scoren op de gewenste locatie.

  Hoteldeal Antwerpen op datum naar keuze

  Wanneer heb jij zin om een weekend naar Antwerpen te gaan? Bij ons kies je helemaal zelf de datum. Of dat nu om een spontane overnachting of een verre planning gaat. Doe inspiratie op via de hotel deals Antwerpen van Social Deal en kies je favoriet. Vergeet ook zeker niet om onze complete Antwerpen Deals pagina te bekijken om ook je uitjes met korting te reserveren.

  Boek een goedkoop hotel in Antwerpen!

  Heb jij al helemaal zin om de culturele stad Antwerpen te ontdekken? Dat begrijpen we maar al te goed. Spot prachtige gebouwen, ga lekker shoppen, onderneem leuke uitjes en sluit af met een heerlijk en goedkope overnachting in Antwerpen. Maak je reservatie via de Social-Deal-Antwerpen-Hotel-Deals-pagina en geniet van een voordelig uitstapje naar deze toffe stad. Let’s Go & Sweet Dreams!

  Veelgestelde vragen over Social Deal Antwerpen

  Social Deal Hotels heeft momenteel 53 hotels in de omgeving van Antwerpen waar je met korting kunt overnachten. De beste hoteldeals zijn eenvoudig te boeken via Social Deal. Je kunt met korting slapen in Antwerpen met 35 hoteldeals, 18 hoteldeals inclusief ontbijt, 17 hotelarrangementen met korting, 2 bungalowpark-deals en 2 appartementen met korting.

  Social Deal heeft de beste hoteldeals in Antwerpen en omgeving.

  1. Hotel Riga, Overnachting voor 2 + ontbijt + late check-out in hartje Antwerpen met 40% korting (10 o.b.v. 22 beoordelingen)
  2. Euromast, Overnachting voor 2 + ontbijt in de Euromast met 50% korting (9.0 o.b.v. 776 beoordelingen)
  3. ´t Land van Bornem, Overnachting voor 2 + ontbijt + evt. diner in hartje Bornem met 27% korting (9.0 o.b.v. 477 beoordelingen)
  4. Park Inn by Radisson Berchem, Overnachting voor 2 nabij Antwerpen met 32% korting (9.3 o.b.v. 407 beoordelingen)
  5. Hotel Novotel Leuven Centrum, Luxe overnachting voor 2 + ontbijt + late check-out in Leuven met 52% korting (9.3 o.b.v. 189 beoordelingen)
  6. City Hotel Bergen op Zoom, Overnachting voor 2 + ontbijt in Bergen op Zoom met 47% korting (9.2 o.b.v. 184 beoordelingen)
  7. Park Inn by Radisson Leuven, Overnachting(en) + ontbijt voor 2 in hartje Leuven met 37% korting (9.7 o.b.v. 150 beoordelingen)
  8. Van der Valk Hotel Beveren, Overnachting voor 2 + ontbijt + evt. diner bij Van der Valk met 30% korting (9.4 o.b.v. 137 beoordelingen)
  9. Hotel ibis Gent Centrum St-Baafs Kathedraal, Overnachting(en) voor 2 + early check-in in hartje Gent met 29% korting (9.3 o.b.v. 101 beoordelingen)
  10. Hotel Vé, Overnachting voor 2 + ontbijt + late check-out in Mechelen met 24% korting (9.7 o.b.v. 96 beoordelingen)