Social Deal Breda sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van Breda

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Breda.

  Voordelig uit eten bij restaurants in Breda met Social Deal

  Ineens zin gekregen om uit eten te gaan? Zet je lekkere trek om in actie en ga heerlijk dineren bij een van de vele restaurants in Breda, haal een hapje af of laat smaakvolle gerechten eenvoudig bij je thuisbezorgen! Op Social Deal vind je een ruim aanbod van de beste restaurants in Breda. Ontdek gevarieerde keukens en de smakelijkste hapjes en drankjes van de stad, en dan ook nog eens met korting!

  Uit eten in Breda: korting tot wel 60%

  Een restaurant in Breda bezoeken wordt nog een stuk leuker met korting die oploopt tot wel 60%. Uitgebreid 3- of 4-gangen dineren wordt zo een stuk voordeliger, maar ook een smakelijk ontbijtje of een royale lunch behoort tot de mogelijkheden met Social Deal. Of ga gezellig aan een high tea, high beer of high wine met vrienden of familie. Geniet van al het lekkers in Breda en ga met onze deals voor hetzelfde geld twee keer uit eten!

  Waar uit eten in Breda?

  Waar je uit eten gaat in Breda is natuurlijk in grote lijnen afhankelijk van waar je op dat moment trek in hebt. Gelukkig heb je altijd royaal de keuze bij Social Deal! Of je nu zin hebt in een uitgebreid 3- of 4-gangen (keuze)diner, Mexicaanse hapjes zoals nacho’s en burritos, sushi, pizza of een borrel arrangement, er staat ongetwijfeld een aantrekkelijke deal voor je online! 

  Ook voor een smakelijke lunch zit je bij Social Deal goed. En zelfs midden op de dag valt er uiteraard nog genoeg te genieten: wat dacht je van een high tea, high wine of high beer? Een heerlijk sociaal uitje gepaard met onmisbare hapjes en drankjes!

  In Breda vind je de meeste restaurants en eetgelegenheden in het centrum, onder andere aan de Grote Markt. Maar ook in wijken als Zandbergen, Ginneken, Princenhage en Haagse Beemden kom je regelmatig restaurants tegen met smakelijke deals. 

  Met korting spontaan uit eten via Social Deal

  Sta je te popelen om vanavond nog voordelig uit eten gaan in Breda? Kies dan voor een restaurant deal bij Social Deal. Bij de selectie ‘Spontaan uit eten’ vind je namelijk restaurants in Breda en omstreken waar je vandaag nog terecht kunt! Ook kun je eenvoudig een datum in de toekomst selecteren. Het restaurantaanbod wisselt regelmatig, dus op=op. Je aangeschafte vouchers vind je terug in je Social Deal account.

  Wil je uit eten gaan gelijk combineren met andere uitjes en activiteiten? Maak er een volledig dagje uit van en scoor tegelijkertijd korting op de leukste activiteiten in Breda!

  Reserveren bij restaurant in Breda

  Bekijk het gehele restaurantaanbod op deze pagina of maak bovenaan gebruik van onze kaart, waarop je gelijk kunt zien waar alle restaurants zich bevinden. Zo ontdek je gegarandeerd lekkere én betaalbare restaurants in Breda en omstreken. Heb jij al een favoriet restaurant?

  Wil je spontaan uit eten gaan in Breda? Zo geregeld met Social Deal! We wensen je alvast een smakelijke maaltijd toe!

  Veelgestelde vragen over Social Deal Breda

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 56 mogelijkheden om in Breda uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 30 dinnerdeals, 4 All-You-Can-Eat-deals, 3 high tea-deals, 20 lunch- en ontbijtdeals, 5 borrelarrangementen, 2 wandelarrangementen, 11 take­away- en thuisbezorgddeals en 3 delicatesse-deals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in Breda.

  1. Restaurant Merlina, All-You-Can-Eat sushi + dessert bij Restaurant Merlina met 45% korting (9.0 o.b.v. 3753 beoordelingen)
  2. Brasserie Restaurant Winkk, Luxe 5-gangen keuzelunch bij Winkk met 33% korting (9.3 o.b.v. 1184 beoordelingen)
  3. Tortillas Breda, Cocktail- of tequilaproeverij + borrelplank bij Tortillas Breda met 35% korting (9.5 o.b.v. 1040 beoordelingen)
  4. Popocatepetl Breda, 3-gangendiner + nacho's bij Popocatepetl Breda met 39% korting (9.4 o.b.v. 936 beoordelingen)
  5. Brasserie De Bourgondiër, 3-gangen keuzediner + amuse bij De Bourgondiër met 41% korting (9.2 o.b.v. 720 beoordelingen)
  6. Mangerie 't Cruydt, Gastronomisch 4- of 5-gangendiner bij 't Cruydt met 40% korting (9.2 o.b.v. 503 beoordelingen)
  7. De Colonie, 3-gangen keuzediner + amuses bij De Colonie met 43% korting (9.7 o.b.v. 453 beoordelingen)
  8. More-Itz, Tastingmenu bij More-Itz met 42% korting (9.3 o.b.v. 412 beoordelingen)
  9. Smakenrad / Wheel of Taste, Diner, ontbijt of lunch in het Smakenrad met 15% korting (9.4 o.b.v. 309 beoordelingen)
  10. Vincents, XXL carpaccio bij Vincents met 40% korting (9.4 o.b.v. 302 beoordelingen)