Social Deal Friesland sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste restaurantdeals in de buurt van Friesland

  Op zoek naar een diner met korting, een betaalbare lunch of wil je ontbijten voor de allerbeste prijs? Reserveer direct bij de beste restaurants in de buurt van Friesland.

  Uit eten in Friesland: restaurants in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Dokkum & Joure

  Zin om heerlijk uit eten te gaan in de provincie Friesland? Met Social Deal ontdek je restaurants in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Dokkum, Joure en vele andere gezellige plaatsen. Maak kennis met lokale specialiteiten, gevarieerde keukens en de lekkerste hapjes en drankjes in Friesland, en dat alles ook nog eens met aanzienlijke korting!

  Uit eten in Friesland met korting tot wel 60%

  Uit eten gaan bij een restaurant in Friesland wordt nog leuker met een korting die oploopt tot maar liefst 60%. Uitgebreid genieten van een 3- of 4-gangen diner is zo vele malen aantrekkelijker, maar ook een ontbijtje of een heerlijke lunch pak je zo voordelig mee via Social Deal. Of wat dacht je van een high tea, high beer of high wine met vrienden, familie of collega’s? Dankzij onze voordelige deals kun je voor hetzelfde geld wel twee keer uit eten gaan en geniet je dubbel zoveel!

  Waar uit eten in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Dokkum of Joure?

  Ga je uit eten in plaatsen als Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Joure of Dokkum? Dan geniet je van een divers aanbod aan keukens en stijlen. Of je nou voor een 3- of 4-gangen (keuze)diner gaat of kiest voor Afrikaans, Afghaans, Indonesisch, Mexicaans, wraps, tapas, pannenkoeken of mosselen, op Social Deal vind je altijd een smakelijke aanbieding. Ook een goedverzorgde lunch of een royaal ontbijt in de regio behoren uiteraard tot de mogelijkheden. 

  Benieuwd waar je zoal uit eten kunt gaan in Friesland? Bekijk alle plaatsen en locaties op de kaart bovenaan de pagina en ontdek een restaurant bij jou in de buurt. 

  Ontdek de Friese keuken en lokale specialiteiten

  Met inspiratie en ingrediënten van het land én de Waddenzee biedt de Friese keuken je een fijne diversiteit aan smaken en gerechten. Van heerlijke visgerechten met dagverse ingrediënten tot lokale specialiteiten zoals Sipelsop,  een Franse uiensoep met een Friese slag, of de Friese jachtschotel, een heerlijk vegetarisch gerecht met aardappelpuree, nagelkaas, groene kool en een veelvoud aan smakelijke kruiden. Of geniet van heerlijke Koudumer beantsjes, fijne zachte sperziebonen zonder draad. En wat dacht je van Laaxumer bot, een smakelijke platvis die specifiek bij Laaxum gevangen wordt, of de typische Friese gerookte paling? 

  Voor de zoetekauw kent Friesland ook allerlei specialiteiten, lekker voor bij de koffie of bij de lunch. Van het typische Friese suikerbrood tot oranjekoek en Fryske dúmkes, kruidige koekjes die te herkennen zijn door hun vorm, die op een duim lijkt. En ga je borrelen in Friesland? Dan verschijnt er ongetwijfeld Be(e)renburg op tafel, een kruidige drank op basis van jenever.

  Voordelig spontaan uit eten in Friesland

  Heb je zin om vanavond spontaan uit eten gaan in Friesland? En dan ook het liefst nog voor de beste prijs? Ga dan voor een restaurant deal naar wens via Social Deal. Bij de selectie ‘Spontaan uit eten’ vind je restaurants in onder meer Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Dokkum en Joure waar je vandaag nog terecht kunt! Het is uiteraard ook mogelijk om een datum in de toekomst te selecteren. Het restaurantaanbod wisselt regelmatig, dus wees er op tijd bij. Je gekochte vouchers vind je gemakkelijk terug in je Social Deal account.

  Kun je niet wachten om lekker uit eten te gaan? Kies snel uit een van de heerlijke deals in Friesland en geniet van een smaakvol etentje!

  Veelgestelde vragen over Social Deal Friesland

  Social Deal heeft de populairste restaurantdeals in Friesland.

  1. Douwe Egberts Café, 2 iced coffees of iced teas to go bij Douwe Egberts Café met 42% korting (2.956 keer gekocht)
  2. Restaurant De Beren Drachten, 4-gangen keuzediner bij De Beren met 43% korting (1.607 keer gekocht)
  3. Stania State, High tea (zonder tijdslimiet) + glas bubbels met 38% korting (1.496 keer gekocht)
  4. Nero coffee & foodbar, Koffie/thee + gebak of sandwich + limonade bij Nero coffee & foodbar met 33% korting (1.227 keer gekocht)
  5. De Skeve Toren, 3-gangen proeverijdiner bij De Skeve Toren met 47% korting (1.083 keer gekocht)
  6. Spar City Leeuwarden, Afhalen: huisgemaakte wrap + smoothie bij SPAR City Leeuwarden met 42% korting (1.009 keer gekocht)
  7. Sophias, High cocktail + luxe happerijplank bij Sophias met 33% korting (962 keer gekocht)
  8. Baylings, 2-gangen keuzelunch in hartje Leeuwarden met 52% korting (951 keer gekocht)
  9. Lazy Lemon, 2- of 3-gangen shared dining bij Lazy Lemon met 42% korting (919 keer gekocht)
  10. Restaurant Bergsma Easterein, 3-gangen keuzediner met 42% korting (900 keer gekocht)

  Social Deal Restaurants heeft momenteel 41 mogelijkheden om in Friesland uit eten te gaan met korting. Met Social Deal Restaurants ga je voordelig uit eten bij meer dan 1 locaties, onderverdeeld in: 18 dinnerdeals, 3 high tea-deals, 13 lunch- en ontbijtdeals, 5 borrelarrangementen, 4 wandelarrangementen, 5 take­away- en thuisbezorgddeals en 2 delicatesse-deals.

  Social Deal heeft de beste restaurantdeals in Friesland.

  1. Douwe Egberts Café, Medium koffie + gebak met slagroom bij Douwe Egberts Café met 37% korting (9.4 o.b.v. 1853 beoordelingen)
  2. Lazy Lemon, 2- of 3-gangen shared dining bij Lazy Lemon met 42% korting (9.7 o.b.v. 1786 beoordelingen)
  3. De Burgemeester van Napels, 2-gangen keuzelunch bij De Burgemeester van Napels met 40% korting (9.5 o.b.v. 897 beoordelingen)
  4. De Skeve Toren, 2-gangenlunch bij De Skeve Toren met 38% korting (9.9 o.b.v. 731 beoordelingen)
  5. Aya Moseb, Afrikaans 3-gangen keuzediner bij Aya Moseb in hartje Leeuwarden met 50% korting (9.4 o.b.v. 521 beoordelingen)
  6. The Meat Room, Koffie met gebak of 2-gangenlunch bij The Meat Room met 37% korting (9.9 o.b.v. 507 beoordelingen)
  7. Spar City Leeuwarden, Afhalen: huisgemaakte wrap + smoothie bij SPAR City Leeuwarden met 42% korting (9.8 o.b.v. 431 beoordelingen)
  8. Restaurant De Kastanje, 3-gangendiner van de chef of 3-gangen keuzediner bij De Kastanje met 46% korting (9.7 o.b.v. 413 beoordelingen)
  9. Barn & Barrels, 2-gangendiner bij Barn & Barrels met 33% korting (9.6 o.b.v. 384 beoordelingen)
  10. Las Tapas Leeuwarden, Tapasdiner bij Las Tapas met 28% korting (9.5 o.b.v. 370 beoordelingen)