Social Deal Eindhoven sfeerafbeelding
gps_fixed Bij mij in de buurt
fullscreen
add
remove

  Bekijk de lijst

  De beste hoteldeals in de buurt van Eindhoven

  Op zoek naar een hotel in de buurt van Eindhoven? Wij hebben de allerbeste deals voor je op een rijtje gezet.

  Goedkoop overnachten Eindhoven

  Tijd om de lichtstad te ontdekken en te slapen in Eindhoven? Dan boek je een comfortabel hotel. Maar daarvoor wil je natuurlijk niet onnodig te veel betalen. En daarom bezoek je deze pagina van Social Deal, waar je de beste aanbiedingen vindt voor goedkoop overnachten in Eindhoven!

  Hotels Eindhoven tot 60% korting

  Een nachtje hotel kan flink in de euro’s oplopen. Niet als het aan ons ligt, want bij onze hoteldeals is korting tot 60% op een overnachting in Eindhoven geen uitzondering. Daarnaast bieden we vaak ook toffe extraatjes, zoals een drankje naar keuze of een hotel in Eindhoven inclusief ontbijt. Ook overnachtingsdeals inclusief entree voor attractieparken komen regelmatig in het aanbod voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de Efteling en De Beekse Bergen. Het zijn uitstekende combi-deals.

  Waar overnachten in Eindhoven?

  Eindhoven is de vijfde grootste gemeente van Nederland, dus je kunt je wel voorstellen dat er heel wat gave hotels te vinden zijn. Van het Design Hotel Glow en het luxe Pullman hotel in Eindhoven Centrum tot vele andere fijne city hotels. Het aanbod wisselt regelmatig dus houd ons in de gaten om je favoriete hotel deal te scoren. Ook net buiten het centrum en in omliggende plaatsen is er keuze. Wat dacht je van een Fletcher Hotel deal? Wie graag gaat ontspannen kiest het beste voor een wellness hotel in Eindhoven. 

  Hoteldeal Eindhoven op datum naar keuze

  Alvast een weekendje weg plannen of iemand een overnachting in Eindhoven cadeau doen? Onze hotel deals Eindhoven zijn ook later nog te verzilveren op een datum naar keuze. Maar ook voor een last minute overnachting kun je bij ons terecht. Pak een hotel in Eindhoven Centrum of ga juist voor een locatie in de prachtige Brabantse natuur.

  Boek een goedkoop hotel in Eindhoven!

  Snuffel door het gehele Social-Deal-Hotels-Eindhoven-overzicht of neem een kijkje op de kaart, waar je de verschillende locaties van de hotels in één oogopslag kunt zien. En dan is het tijd om je korting te scoren. Zo geniet jij van een goedkoop hotel in Eindhoven. We wensen je alvast een heerlijke overnachting toe.

  Veelgestelde vragen over Social Deal Eindhoven

  Social Deal Hotels heeft momenteel 39 hotels in de omgeving van Eindhoven waar je met korting kunt overnachten. De beste hoteldeals zijn eenvoudig te boeken via Social Deal. Je kunt met korting slapen in Eindhoven met 36 hoteldeals, 11 hoteldeals inclusief ontbijt, 16 hotelarrangementen met korting en 6 bungalowpark-deals.

  Social Deal heeft de beste hoteldeals in Eindhoven en omgeving.

  1. Pullman Eindhoven Cocagne, Luxe overnachting voor 2 + ontbijt in hartje Eindhoven met 32% korting (10 o.b.v. 70 beoordelingen)
  2. Het Tramstation, Overnachting voor 2 + ontbijt + diner bij Het Tramstation met 39% korting (9.1 o.b.v. 2384 beoordelingen)
  3. Restaurant De Wellsche Hut, Camperplaats voor 1 tot 7 nachten nabij De Maasduinen met 50% korting (9.5 o.b.v. 749 beoordelingen)
  4. Holiday Inn Eindhoven, Overnachting voor 2 + ontbijt + evt. diner bij Holiday Inn met 31% korting (9.5 o.b.v. 371 beoordelingen)
  5. Hotel Brasserie Florian, Overnachting voor 2 + ontbijt + drankje nabij Utrecht met 46% korting (9.4 o.b.v. 254 beoordelingen)
  6. De Trouwe Zwaluw, Overnachting(en) voor 2 + ontbijt + diner in Maaseik met 42% korting (9.8 o.b.v. 210 beoordelingen)
  7. De Knapenhoeve, 1, 2, 3 of 4 nachten kamperen in Noord-Limburg met 35% korting (9.9 o.b.v. 201 beoordelingen)
  8. Herberg d´n Brouwer, Overnachtingen voor 2 + ontbijt in de Brabantse natuur met 44% korting (9.9 o.b.v. 169 beoordelingen)
  9. Crown Hotel Eindhoven, Overnachting voor 2 + ontbijt in hartje Eindhoven met 47% korting (9.4 o.b.v. 136 beoordelingen)
  10. Merici Hotel Sittard, Luxe overnachting voor 2 + drankjes + ontbijt in Sittard met 36% korting (9.7 o.b.v. 120 beoordelingen)